На Глибоччині 7 квітня 2020 року, поки українці відзначали Благовіщення, скоєно підпал прилеглих до залізничної колеї ділянок

На відтинку ст.Вапнярки – ст. Глибока біля с. Червона Діброва. Знищено масиви посеред лісу, що унеможливлює звинувачення у підпалах селян. Як і рік тому, коли такий саме підпал ледве не вбив людей та знищив об’єкти державного значення, є підстави вважати, свідчення, що винні відомі. Це працівники Укрзалізниці.
Шановний пане Сергій Осачук, на вашу думку, як очільника області, чи вартує Вашої уваги та уваги Служба безпеки України пошук відповідей на наступні питання, в країні, яка веде бойові дії та знаходиться під додатковим тиском наслідків пандемії? Щорічні підпали вздовж колеї в Чернівецькій області працівники Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia скоюють з наміром:
1. Максимального заподіяння шкоди довкіллю, заради знищення природніх фондів держави?
2. Умисного вбивства громадян України?
3. Підпал є часткою плану диверсії – знищення стратегічно важливих коммунікацій та підвищення рівня недовіри громадян до влади?
4. Умисні підпали та заподіяні збитки державі та довкіллю працівниками Укрзалізниці є окремим характерним випадком для відтинку ст. Вапнярки – ст. Глибока, чи носять ознаки системних та регулярних для всієї області?
5. У зв’язку з підпалами чи буде проведена перевірка витрат державних коштів Укрзалізницею, спрямованих на благоустрій ділянок навколо колії на ділянці ст. Вапнярки – ст. Глибока?
6. Чи будуть компенсовані винними у підпалах особами державні кошти, витрачені на ліквідацію пожеж?

Посилання на пост з наслідками підпалів для держави у першому коментарі.