На Глибоччині автівка врізалася у дерево – водій та троє пасажирів отримали травми

21 травня приблизно о 21.30 годині між селами Петрашівка та Станівці Глибоцького району сталася аварія. 31-річний житель одного з вказаних сіл, керуючи автомобілем марки «Сіат», не впорався з керуванням та врізався в дерево.

Унаслідок зіткнення водій автівки з черепно-мозковою травмою та посттравматичним шоком був госпіталізований до чернівецької Лікарні швидкої медичної допомоги. А троє пасажирів з численними тілесними ушкодженнями госпіталізовані до Глибоцької центральної районної клінічної лікарні. Двоє молодиків та одна дівчина виявилися жителями Новоселицького району віком від 16 до 21 років.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди поліцією відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статтею 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування, для з’ясування всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди, повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Джерело: «Чернівецький Промінь»