Фінішувала першість Глибоцького районy з футзалу серед школярів 2019-2020 н.р.

Завершилася  першість  Глибоцького району  з футзалу серед школярів  2019-2020 н. р.,  яка розпочалася 14 грудня 2019 року і проходила у  спортивному залі Глибоцького ліцею.  В першості прийняли участь 12 команд загальноосвітніх навчальних закладів  Глибоцького району. Команди були розподілені на чотири групи, в яких ігри проходили по коловій системі.

По дві кращих команди з кожної групи увійшли до ¼ фіналу, де за кубковою системою визначався переможець та призери районних змагань з футзалу.

За результатами півфінальних ігор до основного фіналу потрапили команди Камянської ЗОШ та Турятського НВК. У грі за третє місце зустрілися команди Станівецького НВК та Волоківської ЗОШ. З рахунком 8:4 перемогла команда Волоківської ЗОШ. У основному фіналі боротьба точилася до останньої секунди. В результаті перемогла команда Камянської ЗОШ з рахунком 9:7, яка і стала переможцем змагань. Відповідно Турятьский НВК став срібним призером змагань. Оргкомітетом змагань було визначено кращих гравців за номінаціями:

Кращий воротар – Дмитро Кобаський – Турятський НВК

Кращий бомбардир – Роман Дутка – Камянська ЗОШ (24 голи)

Кращий гравець – Віктор Крицан – Волоківська ЗОШ.

Всі переможці та призери змагань були нагороджені дипломами та кубками. А гравці  – медалями  від відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької РДА, а також футбольними м’ячами від федерації футболу Глибоцького району.

У нагородження прийняли участь методист районного методичного центру відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької РДА Микола Лях та директор Глибоцької РДЮСШ, помічник депутата верховної ради України Георгія Мазурашу  Прокопій Стрельчук.