Хабар за “кришування” грального бізнесу: на Буковині власник гральних закладів 4 роки проведе за ґратами

Прокуратура Чернівецької області підтримала обвинувачення у кримінальному провадженні відносно мешканця області за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 369, ч.1 ст. 203-2 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище та зайняття гральним бізнесом).

В ході судового розгляду встановлено, що обвинувачений, маючи на меті незаконне збагачення, упродовж 2016 та 2017 років організував в двох закладах на території Глибоцького та Хотинського районів Чернівецької області під виглядом «інтернет-кафе», діяльність направлену на зайняття забороненим законом гральним бізнесом, де за грошові кошти надавав доступ усім бажаючим з допомогою комп’ютерних симуляторів до азартних ігор. Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Чернівецькій області.

Окрім цього, з метою забезпечення безперешкодної протиправної діяльності у сфері забороненого законом грального бізнесу у закладі на території одного із сіл Глибоцького району Чернівецької області, та налагодження незаконної співпраці з правоохоронними органам району, надав керівнику відділення поліції неправомірну вигоду в сумі 5000 грн., яку зобов’язувався в подальшому сплачувати щомісяця.

Вироком Глибоцького районного суду правопорушника визнано винним та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки без конфіскації майна та штраф в розмірі 340 тис. грн.

Наразі вирок суду не набрав законної сили.