Поліція Глибоччини оперативно розшукала зниклих дітей

Малолітні брат із сестрою не повернулись додому після занять у школі. Поліцейські спільно з місцевими жителями знайшли дітей у закинутому будинку. За час їх відсутності жодних протиправних дій відносно них вчинено не було.

Увечері 16 січня до поліції звернувся староста села Луковиця Глибоцького району. Заявник повідомив, що до нього звернулася місцева жителька та розповіла про зникнення внуків: 12-річної дівчинки та 8-річного хлопчика. Вранці діти пішли до школи та не повернулися додому.

Після отримання повідомлення про зникнення школярів, керівництво та чергова служба Глибоцького відділення поліції невідкладно розпочали комплекс розшукових заходів.

У пошуках малолітніх взяли участь співробітники Глибоцького та Герцаївського відділень поліції, а також небайдужі громадяни.

Розділившись на декілька груп, гуртом розшукували школярів: опитали друзів і знайомих, перевірили прилеглі території, провели подворовий обхід та оглянули покинуті будівлі.

Завдяки злагодженій роботі поліцейських і місцевих жителів, уже невдовзі дітей було знайдено в одному із покинутих будинків на околиці села. Наразі їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Поліцейські висловлюють подяку небайдужим громадянам, які не залишились осторонь та допомогли у пошуках дітей.

Відділ комунікації поліції  Чернівецької області