VIII звітно-виборна конференція Глибоцької районної організації профспілки працівників освіти і науки

27 листопада в приміщені актового залу Глибоцького ліцею відбулася звітно – виборна конференція працівників освіти Глибоцького району. Участь у заході взяли голова районної ради Петро Панчук, голова Чернівецької обласної організації Профспілки освіти і науки Володимир Дудчак.

На порядок денний були винесені наступні питання:

  • звіт профспілкового комітету за звітний період;
  • звіт ревізійної комісії;
  • вибори голови профспілки, членів профспілки, ревізійної комісії та обрання делегатів на обласну звітно – виборну конференцію.

Під час виступів та обговорень збори високо оцінили роботу профспілкового комітету. Зокрема зусиллям профспілкової організації у колективі створений сприятливий морально – психологічний мікроклімат та позитивний імідж. Основною метою у роботі профспілкового комітету є піклування про кожного працівника, незалежно від стажу, віку, посади, надання членам профспілки допомоги у вирішені як професійних, так і соціальних питань, підтримка молодих спеціалістів, ветеранів праці. Кожному члену профспілкової організації надається можливість творити, виразити свою індивідуальність, висловити свою думку, проявити принциповість та ініціативу.

Обласна організація Профспілки працівників освіти і науки неодноразово зверталась до Кабінету Міністрів та Міносвіти і вносила свої пропозиції та зауваження до законопроектів, що стосувалися розмірів оплати праці освітян, фінансування закладів освіти, додаткових гарантій педагогічним працівникам. Завдяки злагодженій роботі Профспілки було досягнуто чимало позитивних результатів.

Учасники конференції обрали голову профспілкового комітету працівників освіти терміном на п’ять років – Лазурко Світлану, членів профспілки, ревізійну комісію та 2 делегатів на обласну звітно – виборну конференцію.