На базі Глибоцького професійного ліцею відбудеться відкриття навчально-практичного центру слюсарної справи

Завтра, 19 листопада, о 10.00 відбудеться відкриття навчально-практичного центру слюсарної справи на базі Глибоцького професійного ліцею

Заклад ліцензований для підготовки кваліфікованих робітників з 17 професій, але найбільшим попит мають професії пов’язані з сільським господарством, харчовою промисловістю та сферою обслуговування, транспортною галуззю економіки.

Щорічно заклад завершує підготовку близько 250 учнів та слухачів.

Директор закладу – Микола Макаревич.

Навчально-практичний центр створений для спеціальностей: слюсар-ремонтник. слюсар механоскладальних робіт, слюсар-інструментальник, слюсар з ремонту дорожньо-будівельних машин та тракторів, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування.

💰За кошти субвенції з державного бюджету – 266 тис. грн. закуплені станки фірми «Bernardo» (Австрія)

💰За кошти навчального закладу закуплені верстаки слюсарні, меблі, телевізор, комп’ютер, наочні посібники та проведені ремонтні роботи (загальна сума зі спецфонду 148 000 грн.).

🍽За ініціативи та кошти закладу освіти (210 000 грн.) створений навчально-практичний центр харчових технологій з професій «Кухар», «Кондитер». Ліцей провів ремонтні роботи, обладнав 16 робочих місць та закуплене професійне обладнання.

Департамент освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації