Медичні установи Глибоччини отримали нові транспортні засоби

З метою покращення матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров’я Глибоцького району за ініціативи керівництва районної державної адміністрації  та при підтримці депутатського корпусу районної ради і субвенції з державного бюджету  було придбано 6 автомобілів «Renault Duster».

Як зазначила директор КНП «Глибоцький районний центр первинної медико – санітарної допомоги» Марія Мельничук: «Нові   автомобілі стануть порятунком для жителів сіл, що потребують постійної уваги лікарів. Переоснащення медичної галузі району новою технікою – важливий крок у розвитку охорони здоров’я. Наше завдання, щоб жителі Глибоччини отримували якісні медичні послуги, оскільки здоров’я – найдорожче, що є у людини». Про це Марія Лізарівна  наголосила 12 листопада на церемонії урочистого передання нових легкових автомобілів «Renault Duster» медичним закладам сіл Стерче, Старого Вовчинця, Коровії, Луковиці, Кам’янки та Турятки.

Раді такому подарунку не лише жителі сіл та району, а й самі медики, оскільки, говорять, тепер набагато легше і швидше буде добиратися до своїх пацієнтів й оперативно відвідувати хворих.

Присутніх з урочистою подією привітали заступник голови Глибоцької РДА Ілля Лопуляк, заступник Глибоцької районної ради Віталій Гуменний, Стерчанський голова Наталія Будей та начальник Глибоцького сервісного центру Микола Костинян.