Прикордонники затримали двох буковинців, які намагались полювати неподалік кордону

Двох буковинців, що намагалися влаштувати полювання неподалік українсько-румунського кордону затримали прикордонники Чернівецького загону.

Сьогодні, 4 листопада, близько четвертої ранку прикордонники відділу “Порубне” виявили чоловіків у камуфляжах та транспортний засіб за кілька сотень метрів від кордону. Під час перевірки документів з’ясувалося, що у водія жодних документів не було, в тому числі й на транспортний засіб. Про це повідомляє пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Інший мисливиць мав при собі зброю, яка на момент перевірки вже знаходилася в розчохленому вигляді, надав прикордонникам дозвіл на носіння зброї. Скоріш за все, буковинці тільки-но мали приступити до полювання та це встановлюватимуть працівники Національної поліції, які прибули на місце події.

Варто сказати, що за порушення прикордонного режиму, мисливців притягнули до адміністративної відповідальності. Крім того, за порушення правил використання об’єктів тваринного світу Головою Глибоцького УТМР склали ще й адмінпротокол за ч.1 ст. 85 КУпАП, а на водія працівниками Глибоцького відділення Національної поліції склали протокол за ст.126-1 КУпАП «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом».