З 4 по 8 листопада у навчальних закладах області триватиме Тиждень знань безпеки життєдіяльності

З понеділка, 4 листопада, у навчальних закладах Чернівецької області розпочнеться Тиждень знань безпеки життєдіяльності. Заходи, що відбуватимуться упродовж нього, організовані за участі та ініціативи Управління ДСНС України у Чернівецькій області, Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівецької обласної організації Добровільного пожежного товариства України та Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України.
Для дошкільнят, школярів та студентів цей період – найкраща можливість весело, цікаво, інтерактивно, оригінально і захоплююче вивчати правила безпеки, знайомитись з пожежно-рятувальною справою, дізнаватись, як діяти у різних надзвичайних ситуаціях, і що важливо у таких випадках.
Рятувальники підготували для дітей під час Тижня знань безпеки життєдіяльності різноманітні заходи: екскурсії до пожежно-рятувальних підрозділів та музею пожежно-рятувальної справи Буковини, акції безпеки, відкриті уроки на тему безпечної поведінки, вікторини, квести, естафети. Щоденно сотні дошкільнят, учнів і студентів навчатимуться безпеки життєдіяльності й усвідомлюватимуть, що дбати про свою безпеку – це добре, це модно, це необхідно.
Про все найцікавіше у рамках Тижня знань ви зможете щоденно дізнатись на нашому сайті та офіційній сторінці Управління в мережі «Facebook».