Головна «Моє кредо – ніколи не здаватись»

Своєю історією успіху працевлаштування поділився житель Глибоччини Андрій Аронець, який має інвалідність з дитинства. Нині він має роботу і співпрацює зі службою зайнятості.

Змалечку хлопчина поставив собі ціль – здобути освіту і стати опорою для батьків. Опанувавши спеціальність економіста з фінансової роботи, звернувся у центр зайнятості з надією знайти роботу, маючи за плечима досвід роботи бухгалтера у приватного підприємця.

Рішення змінити роботу стало початком нової сторінки його життя,  його історії успіхів, подолання труднощів та нових досягнень. Звернувшись до служби зайнятості, він продовжував шукати підходящу роботу і результат не забарився, бо хто шукає – обов’язково знаходить.

Нині Андрій – успішний менеджер з персоналу ТОВ «Лілак», відомої торгівельної марки «Глибкон», яка займається виробництвом органічних соків. Його з впевненістю можна назвати найкращим «кадровиком» Глибоччини, який тісно співпрацює зі службою зайнятості.

Історія Андрія доводить, що люди з інвалідністю в змозі ефективно працювати. У таких людей варто повчитися наполегливості в досягненні своєї мети, вмінню долати труднощі й перешкоди. Роботодавці, які взяли на роботу осіб з інвалідністю, переконуються в цьому.