Образотворче мистецтво є однією з найдовершеніших форм діяльності, оскільки в художній палітрі кристалізується внутрішній світ людини

Щороку у другу неділю жовтня майстри пензля відзначають День художника України. У 2019 році вони будуть приймати привітання 13 жовтня.
У День художника України, звичайно ж, прийнято говорити про роль образотворчого мистецтва в культурному розвитку всього людства. Цей досконалий і неповторний вид творчості є одним з головних у сучасному світі. За допомогою своїх робіт художники передають внутрішні переживання, красу і недоліки навколишнього світу, намагаються достукатися до людей, несучи їм свої ідеї.

Вітаю з Днем художника України. Від усієї душі я щиро бажаю великих шедеврів у творчості, натхнення і наснаги, цікавих ідей і успішної передачі свого сприйняття світу в своїх роботах, міцного здоров’я, великого щастя та вірної любові.

Глибока.ІНФО бажає Вам, творцям краси і гармонії, наснаги, щастя та добробуту. Прийміть слова подяки за самовіддане служіння музі та невгамовний творчий пошук.
Глибока.INFO
декілька світлин минулого глибоцьких художників