“КУРС МОЛОДОГО БАНДЕРІВЦЯ” – завершився вишкільний табір у Червоній Діброві

У рамках проекту “Курс Молодого Бандерівця”  завершився  вишкільний табір на Буковині. Впродовж шести днів таборовики зуміли вишколитись, як фізично, так і морально, здобули нові знання, відкрили в собі таланти та перебороли страхи,  зустріли цікавих людей та завели нові знайомства. Табір успішно пройшли 19 молодих людей.

Програма табору поєднувала блоки фізичного, морального та інтелектуального навантажень.

Фізичною складовою вишколу стали бокс, теренова гра, “вовче коло” та смуга перешкод. Звичайно, не обійшлося і без гри “джентльменів з хуліганськими правилами” — регбі, яка гартує характер і вчить приймати рішення. Також учасники змогли випробувати силу витривалість у вольовому змазі, який показав, що не завжди найголовнішим є фізична міць, велику роль відіграє і сила духу.

Інтелектуальною ж складовою стали гутірки — лекції, на яких розмовляє не лише спікер. Темами були як історія націоналістичного руху і катехизис українського націоналіста, так і пропаганда та волонтерство. Особливою стала гутріка про виживання в природі, адже опісля таборовики змогли застосувати всі отримані знання на практиці — під час ночівлі в лісі.

“За  6 днів таборовики зміцніли духом та відчули справжню силу братерства, покращили свої навички в різних сферах, отримали безцінний досвід по приготуванню їжі у польових умовах , виховали свою всеготовність і точно зможуть тепер постояти за себе”, — переконаний комендант табору.

Організатори: Молодіжний Націоналістичний Конгрес за підтримки Міністерства Молоді та Спорту України.