Бойовики підняли ганчірки “ЛНР” і Росії на мосту у Станиці Луганській і “освоюються” на українській стороні

Російські найманці підняли ганчірки «ЛНР» та РФ біля зруйнованого моста в Станиці Луганській, крім того, почали освоювати український берег.

В Станиці Луганській поліція Луганщини затримала екс-бойовика “ЛНР”, який “служив” в рядах армії Путіна в 2014 році і здійснював тяжкі злочини. У той же час зовсім поруч бойовики вільно ходять по українській території через розведення сторін, передає “Діалог.UA” з посиланням на real-vin.com

Фактично весь міст в Станиці Луганській контролюють російські найманці, при цьому вони прибрали біля нього блокпост, на місце якого поставили свій “СЦКК” з ганчірками “ЛНР” і Російської Федерації.

Крім того, екс-бойовик “ЛНР” Микола Кузьмін, відомий як “Лісник” або “Залізний дроворуб”, зараз на українській стороні командує вантажниками, які допомагають людям, які перетинають лінію розмежування в сторону окупованого Луганська.

Раніше терористи порушили умови про демілітаризацію в Станиці Луганській, що підтвердило фото в Мережі. Пізніше бойовики зробили Києву пропозицію по мосту. Нагадаємо, Зеленський висловився про проблему будівництва пішохідного моста в Станиці Луганській.