СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В ГЛИБОЦІ

День Незалежності України – свято, яке відзначало наше місто і вся наша суверенна держава, є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

О 9.00 біля пам’ятника Борцям за Волю України відбулася свята молитва за Україну. Її промовив отець Роман Грищук, настоятель ПЦУ св. княгині Ольги, даючи приклад усім присутнім до єдності, незважаючи на віросповідання чи політичні погляди. Адже єдина Україна об’єднує єдину націю.

 

Після чого жителі селища та гості містечка  мали змогу взяти участь у велопробізі вулицями Глибоки.

Крім того, на спортивному майданчику відбувся турнір з міні-футболу серед команд ОТГ Глибоцького району, де переконливу перемогу здобула команда Глибоцької громади.

Також проводились різні розважальні програми для найменших жителів громади.

Заключним етапом усього дня  став перегляд фільму «Легенда Карпат», який відбувся на майдані селища.

Святкування Дня Незалежності України пройшло у теплій і дружній атмосфері. Гомін дітвори, сміх та веселощі довкола піднімали настрій і згуртовували усіх присутніх. Такі свята об’єднують людей, тому що єдність – велика сила народу.