Молодо – не зелено. І своєю успішною роботою Анна Бойку сповна підтверджує це

Зазвичай коли мова заходила про кандидатуру головних бухгалтерів тієї чи іншої установи, підприємства, то переді мною поставали солідні особи, з дещо суворим поглядом, наче промовляли: «Що не кажіть, а справу маєте з серйозними, дуже відповідальними людьми, бо наша посада – змушує до того.»

Звісно, із такими ствердженнями слід було погоджуватись, кожна виведена ними цифра, кожен розрахунок у бухгалтерських документах справді вирішує багато у діяльності трудових колективів.

Цього разу знайомство з молодою, скромною дівчиною, яка представилась головним бухгалтером Йорданештської сільської ради (статус щойно утвореної Карапчівської ОТГ поки що формується) було дещо несподіваним. Та з подальших слів нашої розмови з Анною Бойку зрозумів – молодість це не завжди зелено. У своїй роботі вона вже мала кількарічний досвід: спершу у сільському відділенні Ощадбанку, а від так і у сільській раді, отримала диплом про закінчення навчання на економічному факультеті Чернівецького національного університету. Що правда на посаді головного бухгалтера Анну затвердили нещодавно – цьогоріч у січні.

– сумнівів щодо такого рішення, – зазначив щойно обраний очільник об’єднаної територіальної громади Георгій Лютик, – не виникало, бо Анна Степанівна успішно справляється з своїми обов’язками, вельми відповідальна у роботі. До речі,  Анна Степанівна водночас не менш уміло веде і справу військового обліку.

Мимоволі після розмови, такої оцінки керівника спало на думку: Анна Бойку, як то кажуть, людина дійсно на своєму місці. І молодість тут не стає на заваді, а енергійність, бажання досягти більшого на краще лише сприяє становленню класного спеціаліста на сучасному рівні.

Василь Гейніш