Глибоцький «Лідер» і в Болгарії став лідером

Дві групи учнів Глибоцької приватної школи «Лідер» клубу танців «Golden Dream» взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсу «Art Summer Fest-2019», що з 21 по 28 червня проходив у болгарському місті Золотий Берег. На творче змагання були запрошені юні танцюристи з понад 10-ти країн Європи. Оцінювало їх виступи престижне журі, зокрема з Українського конкурсу «Танці з зірками», серед яких і Амадор Лопес.

І дуже приємно, що глибочани показали у цьому фестивалі високі результати. Так, група танцюристів середньої вікової групи виборола І-ше місце, а старшої – посіла другу сходинку. Наших переможців і призерів нагороджено кубком, медалями та дипломами.

Як додала керівник Глибоцької делегації Олександра Берник, програма фестивалю була вельми насиченою і цікавою, із проведенням майстер-класів, різних пізнавально-розважальних заходів, що поповнило юних танцюристів багатьма яскравими і незабутніми враженнями. Слід також зауважити, що вихованці «Лідера» вперше здобули на міжнародній арені такого високого успіху.