Глибоччина – за чисте довкілля

З метою покращення стану навколишнього природного середовища, забезпечення утримання територій району в належному стані, 12 квітня 2017 року організовано прибирання придорожньої смуги в напрямку контрольно-пропускного пункту «Порубне». Головним завданням даного заходу було приведення до належного санітарного стану смуг автомобільних доріг загального користування та придорожніх смуг району.

Працівниками установ та організацій селища Глибока прибрано та приведено до належного санітарного й естетичного стану всі прибудинкові території, парки, сквери, упорядковано дитячі та спортивні майданчики, проведено озеленення територій.

Глибоцька районна державна адміністрація висловлює щиру вдячність усім, хто долучився до акції «За чисте довкілля» та закликає надалі підтримувати чистоту території Глибоцького району!

Як і кожного року, в цей період, учні школи та вчителі Турятського НВК провели прибирання шкільної території.

Поряд зі школярами мітли і граблі до рук взяли і вчителі. Своїм вихованцям вони особистим прикладом доводили: подібні заходи мають об’єднувати всіх навколо однієї мети – підтримання навколишнього середовища у належному стані.