Волонтери ГФ «Козацька варта» Глибоччини доправили гуманітарну допомогу на схід

Напередодні Світлого Христового Воскресіння, у понеділок волонтери ГФ «Козацька варта» та спілкою УСВА вирушили з гуманітарною допомогою на схід. Волонтери мали важливу місію, адже не могли оминути увагою тих, хто і в свято, і в будні стоїть на сторожі нашого спокою – українських військовослужбовців. До Великоднього свята встигнули доправити передачі від близьких та рідних. Також вдалося зібрати та відвезти допомогу нашим захисникам завдяки небайдужим підприємцям, організаціям, добродіям та звісно, простим буковинцям: депутату Чернівецької обласної ради від ВО “Свобода” Віктору Крохмалю та директору житлового комплексу “ВОДОГРАЙ” Василю Зозуляку, Морарашу Роману – лісничому Гільчанського лісництва ДП «Сторожинецький лісгосп», підприємцю Миколі Цибуляку, магазин «Санчо» Олександру ; добродійці с.Черепківка; Глибоцькому ВУЖКГ Юрію Сорощуку; учням та колективу Станівецького НВК, Йорданештської ЗОШ, Черепковецької ЗОШ; сільському голові с.Станівці Георгію Жиряді; голові с.Йорданешти Георгію Лютику; голові с.Купка Аурелу Алергушу; колективу Глибоцького РЦСССДМ; колективу відділу культури і туризму Глибоцької РДА.
Особливо велика подяка стоматологам Глибоцького району, які надали допомогу розхідними матеріалами, препаратами та ін., які вкрай потребують лікарі-стоматологи на передовій для надання якісної стоматологічної допомоги військовим збройних сил України задіяних в ООС (АТО).
Професіоналізм лікарів і зусилля волонтерів дають підстави для впевненості – перемога України матиме здорову усмішку.
В єдності сила української нації, її незборимість і перемога. Тільки разом, об’єднавши зусилля, ми здобудемо перемогу і побудуємо самостійну і могутню Україну!
Слава Україні !
Героям Слава !