Волонтер Корпусу миру Ділан Рубі два роки допомагав розвивати Глибоцьку громаду

Як бакалавр політичних наук та магістр державного управління Обернського університету з Алабами волонтер Корпусу миру Ділан Рубі два роки  допомагав розвивати Глибоцьку громаду

Сьогодні колектив Глибоцької селищної ради подякував волонтеру «Корпусу миру США в Україні» Ділану Рубі за плідну роботу та допомогу у роботі над проектом «Розвиток громад». За ці два роки роботи у громаді надавав професійну допомогу в реалізації проектів, спрямованих на:

– посилення громадянського суспільства;

– сталий організаційний розвиток;

– покращення економічних можливостей;

– ефективне місцеве самоврядування (децентралізація).

 

За час перебування у Глибоцькій громаді американець з штату Алабама став не тільки українцем, а і справжнім козаком. У 2018 році відвідали Україну та провідали сина батьки Ділана, які за короткий час полюбили Україну як рідну Алабаму. Отож, по поверненню до Америки, біля свого дому встановили символічний вказівник відстані між рідною домівкою та Глибокою.

Розтавання друзів було зі сльозами на очах. З гарними подарунками, які будуть нагадувати Ділану про роботу у Глибоцькій ОТГ, волонтер відправляється через океан на батьківщину, але обіцяє обов’язково повернутись!