Юнаки випускних класів шкіл Глибоччини підвищували свою вогневу підготовку

Підвищення вогневої виучки та вдосконалення навичок володіння стрілецькою зброєю юнаками випускних класів шкіл Глибоччини є складовою військово-патріотичного виховання молоді.

Так, в рамках програми з військово-патріотичного виховання підростаючого покоління, 16 квітня 2019 року   випускники 11-х класів на чолі з методистом РМЦ   Швецем В.Г.   взяли участь у вогневих тренуваннях та навчальних стрільбах, які відбулися на  загальновійськовому полігоні “Прибан”.  Складання нормативів з стрільби бойовими набоями були організовані офіцерами Чернівецького обласного військового комісаріату та Глибоцького районного військового комісаріату.

Випускникам було проведено бесіду про умови вступу на навчання у вищі військові навчальні заклади України.

В ході навчальних стрільб учні на практиці ознайомились із правилами стрільби зі стрілецької зброї, правилами безпеки під час навчальних стрільб, послідовністю дій стрільця з автомата під час приготування до стрільби, проведення і припинення стрільби. Всього 310 учнів виконали успішно вправу навчальних стрільб бойовими набоями з автомата Калашникова.

Та найголовніше випускники відчули себе причетними до військової справи і стали на крок ближче до захисту своєї Вітчизни.