МОВНИЙ ЦЕНТР «Fiat Lux» гарантує глибокі знання та пізнання цікавого світу

Власне, про мовний центр «Fiat Lux SCHOOL» доводилось чути вже не раз.

Однак, тільки днями випала нагода зустрітись із власницею та керівником цього центру Людмилою Гуцуляк. Приємна та цікава розмова із нею відбулась в одному із гарно обладнаних класів у Глибоці.

– Перед усім, – розповіла Людмила Тодорівна, – наша школа працює 16 років у шести населених пунктах Чернівецької області. Займаємося із дітьми віком від 3 років та дорослими двічі на тиждень по 1 годині.

Розпочали з вивчення англійської, до якої згодом додались ще шість мов протягом двох років. Школа надає можливість не тільки вивчати іноземні мови, а й готує дітей до школи за унікальною комунікативною методикою та надає послуги з офіційного перекладу документів. У нашому мовному центрі є нагода займатися з native speaker, носієм мови, з яким можна прокачати свою англійську. Уроки ведуться як в групі, так і в міні групі, або ж індивідуально, як онлайн так і очно. За час існування наших шкіл з її стін вийшли чимало випускників, котрим надалися Сертифікати, які засвідчують їх рівні знань. Школа надає можливість отримати Сертифікат міжнародного рівня.

– Звісно, – додала Міс Люсі, – докладаємо максимум зусиль для того, аби застосовувалися найновіші методики, надаємо підготовку до міжнародних іспитів, займаємося за автентичними підручниками. А також особисто я проводжу курс комунікативної методики викладання для викладачів.

Аби надати дітям ще цікавіших занять, поєднуємо їх з прослуховуванням зрозумілої для них музики. Тобто, робимо все можливо для того аби учні займались із задоволенням, а мовні навики сповна заповнювали їх розум, душі та серця. Кажучи англійською – all must be all right.

А ще, ми готуємо наших наймолодших до школи за нашим унікальним курсом 3Д, під час якого діти вивчають основи математики, письма, логіки мислення та англійської мови. Задоволені відгуки батьків свідчать про ефективність занять.

Гадаю, що доречним буде доповнити і те, що протягом навчального року організовуємо привабливі екскурсії, відпочинок на узбережжі морів Румунії та Болгарії, на які залюбки виїжджають і батьки із своїми дітьми. А ще, ми нещодавно повернулися із навчальної подорожі до Британії, де наші студенти пройшли курси з розмовної англійської пройшовши практику з носіями мови. До речі, вже 10 листопада ми вже вдруге відправляємось на казкову подорож до Діснейленду.

Зазначу і те, що наші школи беруть участь регулярно і в благодійних акціях, які надають допомогу дітям із менш соціально захищених сімей, готують продуктові набори для воїнів Збройних Сил України зокрема тих, які захищають нашу державу у війні з російським агресором. На рахунку школи є один придбаний автомобіль, який наразі виконує бойові завдання на передовій лінії фронту. А на самому початку війни наші школи стали прихистком для внутрішньо переміщених осіб.

  • Хочу щиро подякувати нашим студентам та батькам за активне долучення до наших регулярних благодійних справ, адже ми разом несемо добро в цей свій – зазначає Міс Люсі.

Запрошуємо у наші школи, аби пізнати цікавий світ, безпосередньо спілкуючись мовами  інших країн. Welcome!

Розмову вів Василь Гейніш.