Розробка бренду громади, майданчик для занять воркаутом, відеоролики, спортивний розвиток громади та багато інших ідей обговорили під час інформаційного заходу

Розробка бренду громади, майданчик для занять воркаутом, відеоролики, спортивний розвиток громади та багато інших ідей обговорили під час інформаційного заходу у Глибоцька територіальна громада
📌21 серпня у приміщенні Глибоцького ліцею у межах проєкту “Голос громади в місцевому самоврядуванні в Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій областях” провели інформаційний захід стосовно конкурсу громадських проєктів.
📝Участь у заході взяли 22 жителі з різних куточків громади. Серед них – громадські активісти, освітяни, жителі з числа ВПО, а також представники Молодіжної ради.
📣Консультант із залучення проєкту Володимир Старик та грант-менеджер Ігор Мосін розповіли про особливості цьогорічного конкурсу. Також онлайн під’єднався експерт із оргрозвитку Андрій Круп’як та розповів про можливості для ініціативних груп розвинутися у громадську організацію.
Джерело інформації: сторінка у ФБ –  DOBRE. Голос громад – Західна Україна