Локальний туристичний форум «Відродження та становлення туристичного потенціалу Глибоцької громади».

Сьогодні, 24 липня в селі Димка на території музею – садиби Ольги Кобилянської відбувся  локальний туристичний форум

«ВІДРОДЖЕННЯ ТА СТАНОВЛЕННЯ ТУРИСТИЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ГЛИБОЦЬКОЇ ГРОМАДИ».

Основним меседжем Форуму було широке висвітлення  туристичних можливостей нашої  громади, результативність, її активна позиція та  перспективи успішної самореалізації в соціумі. Туризм є одним  із пріоритетних напрямків розвитку на який акцентує увагу Глибоцька громада у своїх стратегіях та планах.

Розпочався Форум хвилиною мовчання, в знак шани поваги та світлій пам’яті героїчного подвигу воїнів, полеглих під час захисту нашої Батьківщини від збройної агресії росії проти України.

Успішно і злагоджено спрацювала команда організаторів та партнерів форуму – Глибоцька селищна рада, Програма “ДОБРЕ”, Агенція розвитку громад Буковини, Молодіжна рада Глибоцької селищної ради та Музей – садиба імені Ольги Кобилянської.

Захід пройшов дуже цікаво та залишив масу емоцій, які надихають на написання нових проєктів, стимулюють молодіжні інтеграційні процеси, збагачують наш буковинський культурний туристичний простір новими цікавими ідеями.

Більш детальне висвітлення про проведений Форум буде в наступних дописах сайту.

ВЛ. інф.

НАГАДУЄМО та активно долучаємося до акції “Глибоцький дрон”,  працюємо всі задля Перемоги.

Реквізити для перерахування коштів: банківські реквізити для організацій, установ та ін. : UA623563340000026005300665814 (UAH) AТ “ОЩАДБАНК” МФО 356334 ЄДРПОУ 42461665 Призначення платежу: Безповоротна фінансова допомога. Отримувач: ГО “Простір розвитку громад”.

Для всіх небайдужих громадян відкрита картка Монобанку – 4444 1111 4803 8833 – Призначення платежу: ПІП – на Глибоцький дрон. Отримувач: Лупуляк Микола Карпович.