Не спинити, не загатити, бо час рікою пливе…

На життєвих перехрестях

А може диво – сон, а може на яву віднесли хвилі Сірету оті роки дитинства, юності і зрілості пори?

Та таки так життєвий перегорнув сторінки і ось сьогодні 14 червня – ювілей, помітний , кажуть люди, що й поважний, бо щістдесят літ від дня народження виповнюється. Віват!

  • Хлопчина Георгій Лютик змалку зростав кмітливий, тягнувся до знань у школі, й завершив її, подався у Чернівці. І вторував дорогу з Йорданешти до університету. Вступив на філологічний факультет й успішно закінчив навчання. Із дипломом рік повчителював у Карапчеві, а далі здібного фахівця запримітили у Глибоці й запропонували очолити районну соціальну службу для молоді. Сходинка за сходинкою зростав і на іншій ролі громадської організації. Словом, тепер уже Георгій Флорович удостоївся честі бути обраним сельчанами головою Йорданештської сільської ради, а згодом – і Карапчівської територіальної громади. І керує ось уже чотирнадцятий рік.
  • Передусім, хотів би відзначити, – ділиться Георгій Флорович, це те, що як в Йорданештах, так і в Карапчеві люди вельми працьовиті, доброзичливі, з яким завжди можна знайти спільну мову у вирішенні багатьох справ на благо громади. Тож нам вдалося зберегти і утримувати у належному стані освітні заклади сіл, у тому числі й дошкільні.
  • Звісно, не можна назвати ідеальними сільські дороги, але завдяки підприємцям громади, зокрема й приватним підприємцям, проїжджаючий автотранспорт не стрибає з ями в яму.

У нинішній складний для України час, коли росією розв’язана підступна війна проти нашої держави, змогли передати для потреб ЗСУ десятки тисяч гривень, п’ять транспортних засобів. Безперечно, щира подяка за все це нашим односельцям та активному сприянню депутатів сільради.

Короткий дзвінок мобільного телефону вимушено перервав розмову.

  • Даруйте, вибачився Георгій Флорович, – але є невідкладна справа, яку пообіцяв людям обопільно вирішувати.

 

Василь ГЕЙНІШ

Р.S. Колеги сільської ради, депутати, громадськість, друзі щиро вітають шановного Георгія Флоровича Лютика із козацьким 60 – літтям, яке він святкує сьогодні 14 червня.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння, а доля збагачує життєвою мудрістю, натхненням та радістю.