Божого благословення і захисту тобі, Дмитре!

Слово про колегу

Доля стелила перед глибоцьким хлопчиною, начебто, рівну світлу стежину. Власне так і було попервах: Дмитро Бугня успішно закінчив Чернівецький медичний коледж, отримав скерування на роботу до Михайлівського фельдшерського пункту. Невдовзі молодого, здібного працівника й призначили завідуючим цього медзакладу. Словом, йшов по життю, як мовиться, не озираючись і не спотикаючись. Пригледів собі до вподоби гарну, кмітливу дівчину, яка погодилась незабаром стати йому нареченою.

Та в лютому 2022 року нависла над Україною чорна хмара російського ворога, котрий розпочав підступну і повномасштабну війну. І вже в квітні цього ж року Дмитро Бугня став військовим медиком у зоні бойових дій. Під свист куль, вибухів ракет і бомб витягував важкопоранених українських вояків з поля бою і надавав їм першу необхідну допомогу. Так триває і до нині. Та тільки в дні коротких відряджень Дмитру вдається приїжджати до рідних місць на Буковину, зустрічаючись з колективом Глибоцького центру ПМСД йому надавали колеги необхідне медичне спорядження для потреб фронту, а також пакети з продуктами харчування.

Іше один штрих біографії Дмитра Бугні: 11 травня йому виповнюється 25 років від дня народження. Щастя, добра, і Божого благословення бажаємо ми всі Дмитру Івановичу на многая літа.

Ольга Паламарюк, лікар Глибоцького центру ПМСД