Рекордсмен України Сергій Совяк взяв участь у відкритому тренуванні з мотокросу на трасі «ФІЛІКРОС» у Глибоці

16-го серпня в Глибоці у так званому урочищі «Поляни» відбулося відкрите тренування та випробування оновленої мототраси «ФІЛІКРОС».  Мотоспортсмени Західного регіону, любителі та шанувальники цього активного виду спорту на свіжому повітрі, милуючись краєвидами нашого селища, мали змогу насолодитись гарним спортивним видовищем.

Хочеться відзначити дружню командну роботу “Філікрос”,  це натхненника команди, неперевершеного коментатора Олександра Карлійчука (старшого), одного з спонсорів Олександра Карлійчука (молодшого магазин «Санчо») та головного організатора і засновника мототраси Василя Ткачука. Зокрема велику допомогу у тренуванні надає молодим спортсменам майстер спорту Олег Скрипников. Суттєву допомогу до підготовки цього спортивного свята надала Глибоцька селищна рада та особисто голова громади Григорій Ванзуряк.

   Окрасою свята мотоспорту став рекордсмен України Сергій Совяк з м. Вінниця, який у минулому році 24 грудня встановив Всеукраїнський рекорд, проїхавши на мотоциклі по річці Дніпро 5 км.

Мотогонщики на «відкритому тренуванні» відпрацювали елементи старту, проїзд крутих поворотів, стрибки на трамплінах та проходження кола на контрольний час.

Підводячи підсумки тренувань слід зазначити, що вихід з карантину відбувається впевнено, відчувається покращення показників, володіння та відчуття техніки пілотами. Отож потрібно рухатись у перед з метою постійного покращення спортивних результатів з перевіркою своїх навиків в контрольних заїздах.

На завершення, як і на справжніх змаганнях, кращим спортсменам були врученні дипломи та нагороди.