ФК «Ст. Вовчинець» – чемпіон зимового чемпіонату з футболу Глибоцького району сезону 2018-2019

ФОТОРЕПОРТАЖ:

Сьогодні, 3-го березня, на спортивному майданчику у розважально-спортивному комплексі «Георг Парк», що у Тарашанах, відбулися фінальні матчі зимового чемпіонату району з футболу сезону 2018-2019 рр.

За трете місце боролися команди ФК «Волока» та ФК«Коровія», де перемогу на останніх секундах гри здобули футболісти з Волокої з рахунком 4:3.

Після цього на майданчик вийшли команди ФК «Ст. Вовчинець» і ФК «Молодія». Інтрига була живою до останнього, адже дві команди претедували на золоті нагороди. Вдалішими виявилися футболісти з с. Старий Вовчинець. Отже, чемпіоном зимового сезону 2017-2018 став ФК «Ст. Вовчинець». Після матчу відбулося урочисте нагородження команд-переможців. Дипломи, медалі і кубки командам вручили голова федерації футболу Глибоцького району  Іван Павлюк, заступник голови федерації  Микола Лях.

Кращим гравцем зимового чемпіонату став футболіст ФК «Молодія»  Владислав Павлович, кращим бомбардиром   став футболіст ФК «Волока» Іван Маловій, кращим голкіпером чемпіонату став Георгій Данелюк з ФК «Ст. Вовчинець».