20 лютого, День Героїв Небесної Сотні

Людина, розумна людина, завжди сподівається на краще. Це природно, адже ми не станемо заперечувати, що найчастіше обставини, що нас оточують, просто змушують нас це робити.

20-е лютого 2014-го року стало якоюсь переломною датою цієї надії на краще для всього українського народу. Відчуваючи глибокі і тривалі приниження та відвертий гніт з боку пострадянської корупційної, кримінально-комуно-кегебістско-олігархічної химери, багатонаціональний український народ пробудився. Він встав перед тираном і не залишився у смертельної байдужості до майбутнього своїх дітей, до теперішнього своєї, даної Богом душі, до гідності та честі свого доброго імені.

Сьогодні біля пам’ятника «Борцям за волю України»  у Глибоці відбувся мітинг «У їхніх серцях жила Україна» та молебень присвячений вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні, який провів благочинний Глибоцького району Православної церкви України отець Роман Грищук.

У заходах присвячених 5-й річниці за загиблими на майдані біля пам’ятника «Борцям за волю України» взяли участь народний депутат України Григорій Тіміш, керівництво району, голова Глибоцької селищної ради Григорій Ванзуряк та заступрик Чернівецької ОДА Ігор Богатирець.

Вічна пам’ять Героям Небесної Сотні, слава непохитним і мужнім!

 ФОТОРЕПОРТАЖ: