У Глибоцькому районі з 30 січня по 8 лютого призупинено навчально-виховний процес

29 січня, голова Глибоцької районної державної адміністрації Георгій Придій провів позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. В ході засідання розглянуто наступні питання:

– Про розгляд листа начальника управління освіти райдержадміністрації від 29.01.2019 № 93;

– Про епідемічну ситуацію з кору та проведення профілактичних та протиепідемічних заходів на території Глибоцькому районі.

За результатами засідання комісією вирішено:

– У зв’язку з великою кількістю захворювань учнів на території району, рекомендувати директорам шкіл району призупинити навчально-виховний процес з 30 січня по 08 лютого 2019 року;

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ

60400, смт.Глибока, Чернівецької області, вул.Шевченка,1 тел.: (03734) 2-13-63

НАКАЗ

26.02.2018р        .                                                                              №  138

Про призупинення навчання.

  На виконання Протоколу № 6  позачергового засідання районної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій                від 26 лютого 2018р.

 

НАКАЗУЮ:

 

1.Призупинити навчально – виховний процес з 27 лютого по 7 березня 2018р. включно  у  закладах освіти  Глибоцького району.

2.Керівникам закладів освіти району:

2.1.Забезпечити своєчасне  виконання даного наказу.

2.2.Довести зміст наказу до педагогічних працівників та батьків.

2.3.Організувати проведення класними керівниками інструктажів з учнями про дотримання санітарно – протиепідемічних правил і норм у період призупинення навчально – виховного процесу.

2.4.Вжити заходів забезпечення кабінетів медичних працівників необхідними засобами та обладнанням (термометри, засоби особистої гігієни та індивідуального захисту).

2.5. Після відновлення навчання  ущільнити вивчення пропущеного навчального матеріалу за рахунок об’єднання навчальних тем, використання міжпредметних зв’язків, оглядового або самостійного вивчення матеріалу, зміни у часі проведення навчальних екскурсій, використання резервних годин навчальної програми та годин передбачених на проведення окремих уроків тематичного оцінювання.

  1. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

Начальник управління освіти                                                В.І.Барарюк