Творчий вечір та презентація першої поетичної збірки Олени Рєпіної «Усміхнися, жінко»

На творчу зустріч з глибоцькою поетесою Оленою Рєпіною зібралися 26 листопада у привітному залі Глибоцького Будинку творчості та дозвілля її друзі, шанувальники, нові читачі. Місце, час та формат спілкування були обрані невипадково,  їй передували декілька років драматичних і щасливих подій, прискіпливої роботи над збіркою поезій «Усміхнися, жінко»  Більш того, саме в ці роки – непрості для країни – події у житті авторки відфільтрували одних людей, а інших притягнули у її життєвий простір. Тому формат презентації збірки поезії «Усміхнися, жінко»  як попередній задум переріс у творчий вечір, став дебютним шансом для талановитих друзів Олени Рєпіної та її виходом у публічний простір у якості поетеси.

Безумовно, будь-яка творча людина хоче визнання. І приховувати це було б безглуздо, бо успішність мистецьких проектів залежить від того, чи знайшли вони свого реципієнта, або, коротше кажучи, чи зачепили за живе цільову аудиторію.   Мета автора на найближчий час – розширити аудиторію; достукатись до читачів, які люблять поезію та розуміють її. А для досягнення цієї мети потрібно працювати, щодня рости над собою, пізнавати нові горизонти творчості. Це довго й трудоємко. Але лише такий варіант формує дійсно стійкий позитивний імідж людини та митця.

Привітати поетесу прийшли голова Глибоцької райдержадміністрації Георій Придій,  радник народного депутата України Олександр Шкурдін, секретар Глибоцької селищної ради Олена Бадюк, начальник управління культури Чернівецької області, письменниця Віра Китайгородська, представник видавничого дому «БукРек» м. Чернівці, завдяки якому збірка «Усміхнися, жінко» вийшла у світ, а також найрідніші –  родина Олени Мірчевни.

Всі присутні по черзі вітали Олену Рєпіну з такою визначною датою. А вона їм дякувала рядками зі своїх віршів, які увійшли до збірки.