І сльози радості, і сльози прощання

Ну ось і фінішував навчальний 2017-2018 навчальний рік. Із нагоди свята останнього дзвоника в Глибоцькому ліцеї 25 травня вишикувались ширенги учнів, вчителів, а також численні батьки та гості. Під звуки Державного гімну було піднято прапор України, а опісля зі щирими вітальними словами до присутніх звернулись директор навчального закладу Дмитрий Глобак, методист ІППО ЧО Тамара Мінченко , голова Глибоцької об’єднаної територіальної громади Григорій Ванзуряк, керуючий справами Глибоцької районної ради Микола Шмідт та інші гості.

А яке свято без квітів? Тож їх щедро дарували цьгорічні випускники своїм дорогим вчителям, у небо злитіли десятки барвистих повітряних кульок, а на завершення урочистого дійства пролунав традиційний останній дзвоник.

Такий же дзвоник лунав сьогодні по всіх освітянських закладах Глибоцького району.Багато гарних слів для випусників, учнів, вчителів та батьків було сказано запрошеними гостями, представниками крайової влади, управління освіти, громадськості.

Прощавай, рідна школо, до зустричі нове і велике самостійне життя – звучало з вуст одинадцятикласників. І кожен з них крадькома витирав сльозу радості і прощання, як і робили це їх вчителі та батьки.