Традиційний футбольний турнір пам’яті загиблих спортсменів ФК «Ст.Вовчинець»

Сьогодні, 13 травня, у святковий День Матері в селі Старий Вовчинець відбувся турнір з футболу пам’яті колишніх футболістів ФК «Ст.Вовчинець», які трагічно загинули на Драгобраті у Карпатах (М Чернявського, Ю. Каменюка, В. Кінащука).

В турнірі прийняли участь п’ять команд Глибоцького району, в яких грали як молоді футболісти, так і майстри крайового футболу, а саме команди ФК  «Волока», ФК «Коровія», ФК «Тереблече», ФК «Купка» та господарі турніру ФК «Ст.Вовчинець» . Команди були розподілено на дві групи, ігри проходили по коловій системі. Дві кращі команди з групи вийшли до фіналу.

Отже, у фінальному двобої зустрілися ФК «Вовчинець» та ФК «Тереблече».  Фінал проходив в напруженій цікавій грі.

Всім учасникам турніру було вручено пам’ятні призи та кубки. Переможець ФК «Ст.Вовчинець» отримав перехідний кубок та призовий фонд. Суддівський комітет визначив кращого воротаря Миколу Гоменюка (ФК «Ст.Вовчинець»), кращого гравця турніру Андрія Рубанця (ФК «Тереблече») та кращого бомбардира Григорія Хмельницького (ФК «Ст.Вовчинець»).

Перед турніром  ФК «Ст.Вовчинець» був нагороджений за ІІІ-тє місце чемпіонату Глибоцького району 2017 року, та футболіст клубу Тарас Анжієвський, якого признали кращим нападником минулого сезону.

Організатори турніру висловлюють подяку всім, хто прийняв участь у турнірі та допоміг у його організації.