У Глибоці вшанували Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2014 року під час Революції Гідності на Інститутській вулиці у Києві силові підрозділи режиму Януковича розстрілювали протестувальників. Всього за день було до ста жертв, яких назвали «Небесною Сотнею». Цього ж дня о 22:17 Верховна Рада прийняла постанову «Про засудження застосування насильства, яке призвело до загибелі мирних громадян України», низка представників влади заявили про перехід на бік народу. День 20 лютого став переломним у ході подій Революції гідності. Цей день став пам’ятним, визначеним на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

20 лютого 2018 року у Глибоці біля пам’ятника Борцям за Волю України відбулися заходи по вшануванню Героїв Небесної Сотні. Глибочани приєдналися до Всеукраїнської  акції «Хвилина мовчання — нескінченність пам’яті».

У заходах взяли участь очильники Глибоцького району, селищний голова, представники громадськості. Священик Української православної церкви Київського патріархату відслужив молебень за загиблими на Майдані та за всіма, хто загинув захищаючи нашу державу на сході України.

Після виконання Державного гімну відбулося покладання лампадок і квітів до меморіальної дошки Небесної Сотні.

Це повинен пам’ятати кожен! СЛАВА УКРАЇНІ!