Глибоцька гімназія відсвяткувала 135-й день народження

10 листопада 2017 року Глибоцька гімназія (колишня Глибоцька ЗОШ І-ІІІ ступенів, або як казали всі глибоччани – «Перша школа») відсвяткувала поважний ювілей – 135 років.

Далекого 1882 року у Глибоці було відкрито школу для хлопчиків. Школа працювала постійно, лишень під час Другої світової війни навчання було призупинено і відновлено у 1944 році. За сучасний період школу очолювало 15 директорів, і найдовше на цьому почесному і важкому пості перебував Тодор Гуцуляк (1980-2012 рр.). З 2012 року відповідальну роботу директора виконує Юрій Блисенко.

Глибоцька гімназія не поводить себе як поважна ювілярка сторічного віку, а постійно йде у ногу з бурхливим сьогоденням, впроваджує сучасні інформаційно-комунікаційні технології в управлінську та навчально-виховну роботу. За якисними результатами усіх напрямків роботи закладу Глибоцька гімназія (Глибоцька ЗОШ І-ІІІ ст.) у 2013 році була визнана однією із найкращих серед освітніх закладів України і занесена до Почесної книги флагманів освіти.

Привітати з ювілеєм рідну школу завітали колишні випускники, воїни – учасники АТО, керівники району, управління освіти та районний методичний центр управління освіти, гості з установ і організацій Глибоки. Як і належить Дню народження, всі запрошені прийшли з подарунками і теплими словами привітали колектив закладу, учнів та батьків з такою поважною датою.

День народження школи – свято, на яке запрошують усіх ! Школа – це початок нового життя і рідний дім для всієї великої, дружньої шкільної сім’ї. Це колиска знань і талантів, гавань, із якої виходять у море дорослого життя випускники.

Приймай же вітання, школо, від своїх учнів – маленьких і дорослих, які згадують тебе протягом усього свого життя.