Йорданештську школу відвідали посадовці Чернівецької ОДА

Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук, голова департаменту освіти ОДА Оксана Палійчук та начальник управління капітального будівництва ОДА Олександр Пуршага разом з головою Глибоцької районної державної адміністрації Георгієм Придієм,  начальником управління освіти РДА Василем Барарюком і директором підрядної організації ТзОВ «Надія» Василем Бічером 18 жовтня відвідали Йорданештську школу, де закінчуються будівельні роботи. Посадовці разом з сільським головою Георгієм Лютиком та директором школи Флорею Шапкою обговорили необхідний обсяг робіт, які потрібно виконати для здачі в експлуатацію Йорданештської школи, а також закупівлю шкільного обладнання для облаштування навчальних кабінетів.

Олександр Фищук наголосив на важливості якнайшвидшого відкриття навчального закладу та пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб після осінніх канікул учні почали навчальний процес у світлих, ошатних класах нової школи, а урочисте відкриття запланували на той час, коли будівля буде остаточно здана в експлуатацію документально.

Як зазначив Олександр Пуршага, кошторисна вартість школи складає 44 мільйона гривень і на даний час освоєно 38 мільйонів. Загальна площа складає майже 5 900 м/кв і облаштована своєю автономною котельною та незалежним водопостачанням. На сьогоднішній день з підрядником розрахувалися на 99%. Завершуються роботи по благоустрою території навколо школи, а будівельна частина робіт буде завершена до 1-го листопада 2017 року.