Глибоцька мототраса гостинно зустріла учасників третього етапу Кубку України з канрі-кросу

На мототрасі в урочищі «Поляни» (смт.Глибока) вкотре відбулися змагання з мотокросу у рамках третього етапу Кубку України (Західний регіон, кантрі-крос). Як розповив незмінний натхненнік і організатор всіх мотозмагань Глибокої Василь Ткачук, змагання відбулися у класах мотоциклів з об’ємом двигуна 50 куб.см, 65 куб.см, МХ2, Open, Аматор, Ветеран та у класі квадроциклів Квадро-крос.

Гості змагань були вражені відмінною організацією та рівнем проведення змагань. Василь Філімонович висловив особливу подяку спонсорам змагань – магазину «Санчо», Глибоцькій ОТГ, Глибоцькій райдержадміністрації та районній раді, народному депутату Григорію Тімішу та глибоцьким митникам.Всі переможці та призери були нагороджені грамотами, кубками, цінними подарунками та грошовими преміями. Василь Ткачук наголосив, що мотоспорт витратний вид спорту і без підтримки спонсорів його розвиток неможливий.

У 2018 році планується проведення двох етапів змагань – весною (квітень-травень) та восени, а також автораллі. Траса для проведення змагань вдосконалена і збільшена, а у наступному році ще буде обладнана спеціальними перешкодами, щоб перегони були більш видовищними. Планується офіційне оформлення мототраси як спортивного об’єкта. Василь Філімонович розповів, що такої траси саме природного походження для кантрі-кросу у Західному регіоні немає. Відрадно, що мотоспортом у Глибоці бажають займатися все більше учнів, молоді і, що цікаво, є навіть дівчата.

Пропонуємо до Вашої уваги протоколи особистих та командних результатів змагань.

P.S. На жаль, глядачі змагань знову відзначилися «високою культурою» – після закінчення перегонів і нагородження залишивши після себе сміття.