Глибоку відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні

З нагоди відкриття Чернівецького підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» 9 червня Глибоку відвідала делегація поважних гостей на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Яном Пєкло.

Ян Пєкло – колишній журналіст та дипломат. Він описував події румунської революції 1989 року та війну в колишній Югославії, є автором двох книг про Балкани.

Разом з паном послом у Глибоку прибули керівник групи розбудови спроможності  U-LEAD з Європою пан Фолькер Штампе,Бенедикт Херрманн – представник ЄС в Україні, Тетяна Татарчук – директор Чернівецького підрозділу «Центру розвитку місцевого самоврядування», Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян та представники  посольства республіки Польща в Україні. Зустріли гостей учні ліцею, як годиться в українських традиціях із хлібом та вишитим короваєм. Після привітальних слів гості поклали квіти до пам’ятника видатної українки О. Кобилянської, та перейшли в фойє де ознайомилися із фото випускників ліцею, що захищали нашу державу.

Разом з очільниками району та Глибоцької ОТГ Петром Панчуком і Григорієм Ванзуряком гості відвідали Глибоцький Центр надання послуг, Глибоцький ліцей, Центр надання первинної медичної допомоги Глибоцької ОТГ, відвідали будинок пана Скібінецького, де на даний час працює дитяче відділення районної  центральної комунальної лікарні.

На завершення візиту пан Ян Пекло відвідав римо- католицький костел, де зустрівся з прихожанами.