“Клич друзів – граймо разом!” знову єднає громади по усій Україні

Ще 10 шкіл у різних куточках України стали переможцями конкурсу «Клич друзів – граймо разом!». За умовами Klitschko Foundation встановлять спортивні майданчики на подвір’ях загальноосвітніх шкіл і протягом травня проведуть урочисті відкриття за участі місцевих громад.

5 травня Klitschko Foundation визначив 10 шкіл-переможців проекту «Клич друзів – граймо разом!».

Цьогоріч конкурс б’є рекорди за всю дванадцятирічну історію проекту. На встановлення спортмайданчиків на онлайн-портал надійшло 7388 заявок з усіх регіонів України.

Серед 10-ти переможців, опинилися і дві школи Глибоцького району. Це Черепковецька ЗОШ та Старововчинецький ліцей. Протягом двох днів, 16 і 17 травня, відбулося урочисте відкриття майданчиків у даних закладах.

Слід відзначити велику роль активності людей у соціальних мережах, які своїми публікаціями закликали друзів проголосувати за школу.

У святковому відкритті майданчиків, крім команди представників фонду братів Кличко, також взяли участь голова Глибоцької райдержадміністрації Георгій Васильович Придій, голова районної ради Петро Володимирович Панчук, заступник голови Глибоцької ОТГ Іван Вікторович Веклич, начальник управління освіти Василь Іванович Барарюк та гостинні господарі – директор Черепковецької ЗОШ Василь Костянтинович Каменюк та директор Старовочинецького ліцею Дмитро Петрович Чапля.