Запобігти. Врятувати. Допомогти

З початку 2019 року в Глибоцькому районі вже виникло 7 пожеж, це пов’язано, в першу чергу, із порушенням правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення та нагрівальних приладів.

Саме тому, рятувальники Глибоччини проводять роз’яснювальну роботу серед мешканців району. Так, 11 лютого 2019 року проведено спільний рейд з представниками територіального центру, а саме: провідним фахівцем з соціальної роботи Рибарчук П.І.. Комісія відвідала 10 будинків, особливу увагу приділили особам з так званої групи ризику: одиноким громадянам похилого віку, інвалідів, неблагонадійних сімей а також особам які потребують соціальної підтримки. Під час подвірних обходів, учасники рейдової групи розповіли громадянам, як поводитися, щоб уникнути біди, й надали детальну інформацію щодо дій у випадку пожежі.

Господарі помешкань, у свою чергу радо спілкувалися зі своїми гостями, дякували за візит, за турботу про їхню безпеку, запевняючи, що дотримуються правил пожежної безпеки в побуті. Також, рятувальники роздавали листівки на протипожежну тематику.

Такі профілактичні заходи будуть проводитися і надалі.

Глибоцький РС У ДСНС