На базі Коровійської школи відбувся Різдвяний турніру з волейболу серед дівчат

 

10 січня 2019 року на базі Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов другий за  ліком Різдвяний турнір з волейболу серед дівчат загальноосвітніх навчальних закладів Глибоцького району.

У даному турнірі цього року прийняли участь команди Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Купського НВК2, Глибоцького РДЮСШ, яка безперечно вважалася фаворитом змагань.

Як і очікувалося переможцем турніру стала потужна та досвідчена команда Глибоцької РДЮСШ. Поряд з тим, боротьба за ІІ місце точилася між командами Коровійської ЗОШ ТА Купського НВК№2. У результаті напруженої гри доля переможця у цій грі посміхнулася дівчатам з Коровійської ЗОШ, які і посіли друге місце, відповідно третіми залишилися дівчатка з Купського НВК№2.

Всі учасники різдвяного турніру були нагороджені медалями та грамотами від управління освіти Глибоцької РДА, а команди кубками дипломами.

Також були нагороджені кращі гравці у кожній команді. А ними стали: у команді Глибоцької РДЮСШ- Сидоряк Леся, Коровійської ЗОШ –Георгійчук Віталіна, Купського НВК№2- Дулгер Анна- Рената, Глибоцької гімназії-Андріоає Діана.

Відрадно відмітити, що у церемонії нагородження приймали участь прийняли участь директор Глибоцької РДЮСШ Стрельчук П.Г. та заступник директора з виховної роботи Коровійської ЗОШ Простебі М.М.

Даний турнір відбувся за підтримки районного методичного центру управління освіти Глибоцької РДА-завідувач Намака О.С.

Також хочеться винести окрему подяку дирекції Коровійської ЗОШ на чолі з її директором Лупуляк О.Г. та вчителями фізичного виховання Лукашевом Д.О. ТА Загоруйко Н.Д.

Сподіваємося,що і в майбутньому даний турнір буде мати своє існування, а географія його учасників розширеться.