Новий центр медичної діагностики «Клініка Санте» відкрито у Глибоці

Відкритий ще один забірний пункт мережі Клініка Санте в смт. Глибока, вул. Шевченка 14. (приміщення Глибоцького центру первинної медико-санітарної допомоги).

«Клініка Санте» бере свій початок ще з 1995 року м.Бухарест(Румунія).

 Два роки назад було прийняте рішення щодо заснування такої медичної лабораторії і в Україні. На сьогоднішній день клініка має свої відділення у Чернівцях, Герцах, Сторожинці, а з 26 грудня, за сприянням Глибоцького селищного голови, такий центр запрацював і у Глибоці.

Доступні ціни, найкраща якість та ввічливе ставлення до пацієнтів – все це у нас, в «Клініка Санте»!

Медичний центр «САНТЕ» є яскравим представником цінностей європейської медицини в Україні. Безперечна перевага «САНТЕ» – команда кваліфікованих лікарів, які мають багатий практичний досвід і постійно підвищують власну кваліфікацію. Клієнтів очікує високий рівень корпоративної культури, атмосфера психологічного спокою в центрі і поєднання на практиці передових галузей діагностики, традиційних і авторських методик класичної, сімейної та альтернативної медицини.

Відмінністю «САНТЕ» від більшості інших клінік приватної медицини є наявність власної медичної школи, яка ввібрала в себе краще, що може запропонувати на сьогоднішній день традиційна і альтернативна медицини.

Особливості медичного центру «САНТЕ»

У медичному центрі «САНТЕ» створена максимально сприятлива атмосфера і затишок для комфортного перебування пацієнта і його якнайшвидшого одужання.

Докладнішу інформацію можна прочитати на офіційному сайті «Клініка Санте».

Завжди раді Вам.