У Глибоцькій дитячій бібліотеці відбувся конкурс “Книгоманія-2017”

У дні, коли весна повноцінно вступає у свої права, традиційно у Глибоцькій районній дитячій бібліотеці відбувається районний тур Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія – 2017». Це час дивовижного книжкового розмаїття. Книжкові іменини, літературні подорожі, вікторини, презентації, різноманітні конкурси – і все це супроводжується гарним настроєм та несподіваними перемогами. Лейтмотивом заходу стали такі слова: «Гарна книга – справжнє свято, Дбай про неї й бережи, З нею радься і дружи!..»

В конкурсі брало участь 11 сільських бібліотек-філій та Глибоцька РДБ. Конкурс проходив у чотири етапи: 1 – «Розминка» (усно), 2 – Тестові завдання (письмово), 3 – «Цікава плутанина: так чи ні» (усно, за творчістю Леоніда Глібова), 4 – Презентація книги (усно).

Оцінювало учасників змагань журі  у складі директора Глибоцької РЦБС О. І. Ковальчук, головного спеціаліста відділу культури і туризму О. В. Сандуляк та бібліотекаря читальної зали Глибоцької РДБ А. М. Рубанець.

Журі у кожній віковій категорії за результатами оцінювання (наявність правильних відповідей та вміння презентувати улюблену книгу (зміст, лаконічність, доступність, артистичність та ін..) визначило ІІІ місце: Богдана Шотропа (6 клас, с. Просіка) і Софія Кучурян (7 клас, с. Багринівка); ІІ місце: Микола Ячмінь (6 клас, с. Привороки) та Майя Юркевич (7 клас, с. Михайлівка). Переможцями стали дві дівчинки і обидві Анастасійки: Анастасія П’ясецька(6 клас,  Глибоцька РДБ) та Анастасія Броска(7 клас, с. Старий Вовчинець.Дівчаткам  вручили дипломи «СуперчитачГлибоцького району». Кожного конкурсанта нагородили Сертифікатом учасника конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2017» і цінними подарунками.

Ще раз вітаємо наших переможців і бажаємо, щоб у 3-му етапі змагань отримали звання «Суперчитач області» та стали учасниками Фестивалю дитячого читання «Книгоманія», який проводиться у Львові 1-3 червня 2017 року.