Відбувся матч за Суперкубок Глибоцького району з футболу

Гра завершилась на користь ФК «Глибока»

На селищному стадіоні 28 жовтня відбувся матч за Суперкубок Глибоцького району з футболу серед команд ФК«Волока» та ФК «Глибока». Гра завершилась на користь команди «Глибока» з мінімальним рахунком 1 : 0.

Даний матч показав безкомпромісну гру та цікаву боротьбу на кожному клаптику поля. Гра була майже рівна, оскільки у обох командах через травми були відсутні гравці основи. Забивши швидкий гол на сьомій хвилині матчу, глибочани впевнено контролювали гру, та раз за разом створювали небезпечні моменти біля воріт суперників. Дуже потужно зіграв воротар волочан, який декілька раз врятував ворота своєї команди від неминучого голу та у підсумку став кращим гравцем ФК «Волока» у цьому матчі.

Кубки, дипломи  та статуетки кращим гравцям вручили Глибоцький селищний голова Григорій Ванзуряк та голова районної федерації футболу Іван Павлюк та голова комітету арбітрів Глибоцького району Іван Марчук.

Отже, за підсумками комісії федерації футболу кращими гравцями стали: ФК «Волока» – Олег Цуркан, ФК «Глибока» –Іван Жук.

Глибоцька селищна рада відзначила кращих гравців на свій погляд . Ними стали Олександр Омаров ФК «Волока» та Василь Фретеучан ФК «Глибока».

ФОТОРЕПОРТАЖ МАТЧУ: