Фінал кубка Глибоцького району з футболу

Фінал кубка Глибоцького району з футболу

14 жовтня, в День захісника України, у Глибоці на селищному стадіоні відбувся цікавий та видовищний поєдинок- фінал Кубку Глибоцького району з футболу 2018 . За підтримки практично повних трибун вболівальників за Кубок Глибоцького району змагалися футбольні команди Глибокої та Кам’янки.

Фінальна гра була видовищною, цікавою та напруженою. Гравці викладалися на повну і продовжували грати навіть після травм. На полі зайшлися дві сильні команди, було багато небезпечних моментів, але перевага глибочан була переконлива.

Кубки, дипломи  та статуетки кращим гравцям вручили Глибоцький селищний голова Григорій Ванзуряк та голова районної федерації футболу Іван Павлюк.

Спеціальні призи з нагоди Дня захисника України від Глибоцької об’єднаної територіальної громади отримали гравеці ФК “Глибока” учасник АТО Максим Соломян та іменинник Михайло Телегуз.

Головою Глибоцької селищної ради Григорієм Ванзуряком кращими гравцями визнані   Вадим Шостак (ФК “Глибока”) і Василь Бурдуга ( ФК “Кам’янка”).

За оглядом комісії федерації футболу Глибоцького району кращими гравцями визнані   гравці ФК “Глибока” Владислав Ватаманюк та ФК “Кам’янка”Василь Кузик .

 

ФОТОРЕПОРТАЖ: