Глибоку відвідав титулований Український боксер Володимир Сидоренко

22 вересня смт. Глибока відвідав титулований боксер, легенда українського боксу Володимир Сидоренко.

Уродженець Енергодару змагався у найлегшій ваговій категорії. У 2000 році Володимир став бронзовим призером Олімпійських ігор у Сіднеї. Тоді Сидоренко був капітаном Олімпійської збірної України з боксу. Він дійшов до півфіналу у ваговій категорії 51 кг, де поступився представникові Таїланду, який і став Олімпійським чемпіоном. У тому ж 2000 році Володимир Сидоренко став чемпіоном Європи, який відбувався у фінському місті Тампере. Через рік Володимир здобув срібну нагороду чемпіонату світу (Белфаст, Північна Ірландія).

Наприкінці 2001 року Володимир Сидоренко підписав контракт з клубом «UNIVERSUM-BOX-PROMOTION» та розпочав професійну кар’єру. 26 лютого 2005 року українець здобув вакантний пояс WBA, який захистив шість разів.

Володимир Сидоренко зустрівся з вихованцями боксерського клубу «GLYBOKA»  та розповів про свій шлях у спорті (який розпочав з декількох видів боротьби), про те, як вони спарингували і конкурували з братом-близнюком Валерієм.  Також Володимир розповів про співпрацю з екс-головним тренером збірної України (зокрема, на Олімпійських іграх у Сіднеї) Ільдаром Шарафутдіновим, який на сьогоднішній день тренує юних боксерів Глибоччини.

Також розповів про дружні стосунки з колегами по збірній України, а також з представниками нового зіркового покоління Василем Ломаченко та Олександром Усиком.

На завершення зустрічі Володимир Сидоренко провів фотосесію та роздав автографи всім бажаючим.