Школярі Глибоцької гімназії провели благодійну акцію на підтримку хворої дівчинки

Ваша допомога при наданні  конкретної допомоги потрібна в усьому: у розповсюдженні інформації по соціальних мережах; у допомозі при зборі коштів; у написанні листів та звернень до медичних закладів за кордоном та державних установ; участі та організації акцій благодійності та просто у моральній підтримці хворих дітей та їх батьків.

Так 20 вересня у Глибоцькій гімназії було реалізовано проект щодо привернення уваги громадськості, учнівського колективу для надання конкретної адресної допомоги учениці закладу Аничці Тодорюк.

Як показує досвід, однією з важливих складових у зборі коштів на лікування хворої людини – є активність та час на комунікацію з тими, хто може допомогти.

Тому учні гімназії разом з своїми батьками активно долучилися до акції «Допоможи другові» і вдома виготовили різні смаколики, які реалізовували на благодійному ярмарку у своїй школі.

Зібрані кошти у сумі 3980 гривень (3 продажу смаколиків),  2050 гривень та 90 євро (благодійність батьків та всіх небайдужих) були передані Ані Тодорюк, що потребує допомоги та днями вирушає до Києва на лікування.

Всіх, хто хоче долучитися до благодійної акції, запрошуємо звертатися до Глибоцької гімназії.