Завершився зимовий чемпіонат з футболу Глибоцького району

Сьогодні, 19 березня 2017 року, на спортивному майданчику у розважально-спортивному комплексі “Георг Парк”, що у Тарашанах, відбувся фінальний матч зимового чемпіонату району з футболу.

За трете місце боролися команди ФК “Кам’янка” та ФК “Старий Вовчинець”, де перемогу здобули футболісти зі Старого Вовчинця з рахунком 7:3.

Після цього на майданчик вийшли команди ФК “Глибока” і ФК “Купка”. Інтрига була живою до останнього, адже дві команди претендували на золоті нагороди. Рахунок майже до кінця матчу зберігався нічийним – 0:0.

Лише на останніх хвилинах, завдяки майстерності і волі до перемоги, глибочанам вдалося схилити терези на свою сторону. Впродовж п’яти хвилин у воротах купчан побувало два м’ячі. Отож з рахунком 2:0 перемогу святкували футболісти з Глибокої.

Після матчу відбулося урочисте нагородження команд-переможців. Дипломи, медалі і кубки командам вручили: голова федерації футболу Глибоцького району – Іван Павлюк, заступник голови федерації – Микола Лях і голова спортивного товариства “Колос” Антон Телегуз.

Кращим гравцем зимового чемпіонату став футболіст ФК “Купка” Дмитро Лях, кращим бомбардиром з 28 забитими м’ячами став Тарас Анжієвський (ФК “Стерче”), кращим голкіпером став Олександр Стрільчук з ФК “Глибока”.

Отже, зимовий чемпіонат завершений. Чекаємо на великих футбольних полях Глибоцького району чемпіонат 2017 року.