Очильники району привітали працівників ЖКГ

Вчора, 16 березня 2017 року, з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, заступник голови районної державної адміністрації Ілля Лопуляк, заступник голови районної ради Віталій Гуменний та голова ОТГ Григорій Ванзуряк привітали працівників даної сфери з професійним святом.

Звертаючись до присутніх, Ілля Костянтинович подякував працівникам галузі за їхню щоденну кропітку працю та затишок, який вони створюють: “Для сучасних людей комунальні блага давно стали настільки звичною справою, що ніхто вже особливо й не замислюється, скільки зусиль варто докласти для їх стабільності. Важливим є і те, який при цьому величезний тягар відповідальності лежить на плечах працівників житлово-комунального господарства. Але ми знаємо, що саме від Вашого професіоналізму і відповідальності багато в чому залежить благополуччя кожного будинку та кожної родини Глибоччини”.

З метою покращення стану навколишнього природного середовища, забезпечення утримання територій району в належному стані, 16 березня було організовано прибирання придорожньої смуги в напрямку контрольно-пропускного пункту “Порубне”, яке здійснюють працівники філії “Глибоцький райавтодор” та жителі села Опришени.

Голова Глибоцької райдержадміністрації Георгій Придій спільно з заступниками голови РДА Віталієм Коломійцем та Ілльою Лопуляком ознайомилися з ходом проведення благоустрою, подякували працівникам за їх роботу.

Георгій Васильович звертається з проханням до керівників установ та організацій, а також мешканців району підтримати дану акцію задля поліпшення стану довкілля, благоустрою, приведення у належний санітарний та естетичний стан підвідомчих територій.