580-а річниця Дня селища Глибока (фоторепортаж)

Розпочалося свято урочистим відкриттям, під час якого відбулося підписання угод про співпрацю з містами-побратимами з Польщі та Молдови та покладання квітів до пам’ятників селища.

Згодом святкове дійство продовжилось на центральному майдані селища з виступами колективі художньої самодіяльності та вже з традицийним конкурсом «Глибоцький медівник». Девять павільонів приймали у ньому участь, пригощали смачними наїдками та дивували гостей незвичними напоями. Всі учасники отримала грошові призи у сумі 1500 гривень, а перемогу виборола команда управління освіти з відповідною нагородою – 10000 гривень.

 

Для футбольних уболівальників на селищному стадіоні пройшло феєричне дійство – футбольний матч ветеранів збірної України та ФК «Глибока». У запеклій боротьбі матч закінчився з рахунком 2:2 у основний час. По серії післяматчевих пенальті перемогу святкували досвідчені футболісти збірної України 3 : 4.

У вечірній час глибочан радували своїми виступами аматори сцени Глибоччини та концерт нашого земляка, фіналіста шоу «Голос країни» Андрія Рибарчука.

На майдані працювали атракціони для малечі та дорослих, павільони зі різноманітними стравами.

Завершилося свято грандиозним феєрверком.